Tuesday, 25 December 2012

..Katakan Tidak Kepada Syaitan..

Assalamualaikum...

Kaifahalukh soddiqatti? hehe..Alhamdulillah..Mood untuk berblogging nie x selalu nak datang kan..yeala..idea pon kering kontang ja..sesekali ilham tue datang, cepat2 amek lappy sebelum idea2 tue terus terbang pergi kn..hehe..

Okiela okiela..based on the topic above..sebenaqnya, ari tue ada  terbaca artikel nie dalam majalah solusi..(baca dlm bilik bos..hebatkn haku..hik3..)..topic dia interesting..


"KATAKAN TIDAK KEPADA SYAITAN"

Selalu yang kita akn nampak adalah:

"KATAKAN TIDAK KEPADA ROKOK" 

jea kan..okie2..tanpa membuang masa..jum haku nak share sikit intipati artikel tue..moga2, apa yang haku share dpt memberi manfaat kepada kita suma..mari rame2 kita katakan "TIDAK KEPADA SYAITAN"..amin..moga Allah mempermudahkan urusan kita..moga Allah menguatkan iman kita, hambaNya yang lemah ini..amin..hehe

Dalam artikel tue apa yg menarik minat sgt adalah, KABINET SYAITAN..ha, apa tue??soklan pertama yg berlegar-legar di fikiran..erm, rupanya masih cetek ilmu haku kn..selalu yg kita akan dengaq, menteri kabinet kan..upanya syaitan pon ada kabinetnya yang tersendri..lets check it out !







inilah kabinetnya..nampak x??erm, dasat sungguh kan...nauzubillah, moga allah menjauhkan kita...so, start from now, marilah kita memperketatkan pertahanan iman kita agar tidak terjebak dengan kabinet2 ini..amin..

sumber: Majalah Solusi 


Thank you !

Friday, 23 November 2012

..FAKTA MENARIK..

Assalamualaikum..

Hari tue, masa kt tempat keja..da terbaca surat khabar..(tapi tak berapa ingat surat khabar apakah itu..hikhik)..yang menarik perhatian aku adalah, beberapa fakta menarik yang ingin aku kongsi dengan u olls..hehe..


1) Fakta pertama:

   KEMUJARABAN DAUN PUDINA

Dengan menghidu aroma pati minyak pudina setiap dua jam  berkesan  untuk mengurangkan NAFSU MAKAN....ha..menarik kan? Jadi marilah pakat2 rame2 hidu daun pudina..kikiki..

Selain itu, khasiat daun pudina jgk dapat merawat penyakit pencernaan seperti sindrom usus yang menyebabkan penyakit sembelit, kembung, mual serta perut memulas..

Daun pudina jgk dapat mengatasi masalah selesema, mengurangkan pening kepala, sakit gigi dan ruam..(tapi dalam paper nie xdala plak cita mcm mna kaedah penggunaannya..so, kta pikir2 sndrila la yea mcm mna nk wat...mungkin dengan cara menghidunya jgk kot...erm, aku pon tak pasti..hehe..maap la yea readers sekalian..budget budget..kikiki)


2) Fakta kedua:

   BAKAR KALORI DENGAN MENONTON FILEM SERAM

Masa aku baca fakta nie, tergelak aku soang2..hahaha..betoi ka?? Selama aku dok tgk cita hantu berat tak turun2 pon..lemak2 tersembunyi tak terbakar pon...

Tapi, menurut fakta nie..ketegangan yg dialami selepas menonton cita seram dapat membantu membakar kalori yg setara dgn aktiviti berjoging selama setengah jam...tgk cita seram 90 min mmpu mmbakar sekitar 113 kalori..ha, menarik bukan? kita tak yah penat2 g joging..tp dok je dpn tb besaq tue tgk cita antu..hahaha..lemak2 dan kalori2 degil terbakar dgn sndrinya..jum try !


3) Fakta ketiga:

   JANGAN MENYIDAI (JEMUR) PAKAIAN DI DALAM RUMAH

Sekarang hujan tak menentu..baju kta akn basuh jgk hari2 kn..kadang2 dan kering, kadang2 tak pon kn..so, dgn mudahnya kta angkat & sidai dlm umah..sebanaqnya cara tue tak elok..

Sebab menurut kajian, bila kita sidai dalam umah..ia akn meningkatkan tahap kelembapan udara dalam umah..bila tahap lembap tue tinggi, ia akn menyebabkan kepada perkembangan kuman & tangau..

Keadaaan nie mendorong kpd peningkatan risiko ASMA serta penyakit berkaitan ALERGI lain..

So, if pakaian tue lembap g..biaq ja kt luaq umah..tp make sure la luaq umah kta tue berbumbung..klu tak sia2 jela kta basuh bju ari tue..hikhikhik...


Semua kajian tue di lakukan oleh penyelidik2 universiti d luar negara..nak ikot ke tak, it's up to u..hehe..hanya sekadar berkongsi ilmu..

Thank you !
   

..Terjumpa..

Assalamualaikum..



Mood rajin nie tak selalu nak datang..tapi bila sekali dah mai (orang kedah kata..hikhikhik)..ha..suma benda dia nak wat..termasukla diri nie..hehe..memandangkan baru pindah balik ke rumah asal (ri tue kan keja kt BM 3 bulan, so wak balik la semula brg2 yang telah bawak ke sana..apsal ayat nie cam pening je erk..wat2 paham la no..hahaha)...so barang yang sangat belambak tue sangat menyemakkan..(tet..sekali agy..sususan ayat yang mengelirukan...hahaha..sorry readers !)dengan semangat yang berkobar, aku pon start la dengan mengemas sket demi sket..mla2 settle kan beg2 yang berisi baju dan sewaktu dgnnya...

Tiba-tiba..semangat pulok nak kemas laci meja..haha..(bukan selalu okie rajin itu datang)...maka dengan tidak sengaja TERJUMPA la gambaq dulu kala..hahaha..yg cumel aku upload, yg huduh aku simpan..bole mcm tue..?? antara yg tercumel adalah:




tara....nak perasan sekejap..cumel tak saya?? cumel tak saya??
kikiki...kenangan kot...dari form 1 sampaila form 5..
Pengawas Sekolah tue...hahaha (alamak, tak baek berbangga diri..astagfirullah..sorry2..kikiki)


Kemudian kemudian, terjumpa nie pulok:



Rajin tak kami?? rajin tak kami??..kanak-kanak membuat jadual belajar utk waktu cuti..kononnya akan ikotla kn..asa2 mcm syiqin ja ikot..aku tak..hahaha..Hehe..always be a memory together with best friend forever.."NUR ASYIQIN BINTI MAT NASIR"
Zaman sekolah, zaman kanak-kanak riang..ehehe..seronok kan..


Actually, banyak agy yg terjumpa..tapi yang nie je yg paling cute pon..hahaha..yg laen tue, simpan jela..wat kenangan sorang2..
hehe..bila terkenang kembali ceritera dulu, mesti akan renyih soang2..kan2??ampa suma pon mst akan alaminya jgkla..

Okiela..sampai ketemu lagi di laen hari..
Adios..^_^

Thank you !















































































Sunday, 2 September 2012

..Genap Sebulan..

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..sebulan suda diri ini berkecimpung dalam alam pekerjaan....(cicici cewi..haha)..

Sebeeeeeeennnnaaaqqqnnyyaa kan..tak syok pon kerja..hahaha..(orang laen suka kau je yang tak suka )...sebab apa tak syok...sebab jauh..huhu..susa nak balik..(jauh ke??asanya dekat ja..cuma tak ble nak berulang alik jela kn..sebab tue asa jauh..haha)


Masok account department nie jangan berangan la nak berehat2 kat opis tue..dari kul 8 pagi msok keja sampaila kul 5 petang (waktu bekerja) keja tak penah nak abeh...documents sooooooooo banyak ma..huhu..sampai naek juling mata eden nie ha..dok usya all the documents and computer..hahaha..tak selalunya dapat balik on time...selagi gunung tue tak ditarah (maksudnya documents yg kena casting tue la..huhu..haku gelarkanya gunung..sbb banyak n tinggi sgt..haha), selagi tue la x ble nak balik...overtime la jwbnya..


Walaopon position tue xdala hebat sgt seperti mereka2 suma...tapi kadar kerja dan fungsi sama ja haku asa..tak da beza pon..cuma depa lebey berpengalaman la..wat keja pon cepat..bukan macam haku..lambat sket la..yela...baru agy kan...sebulan bru...tempoh percubaan 3 bulan..so, im still consider as newer there..haha..


Actually..bagi haku la stress keja agy terok dari stress study..hehe..time study klu stress, mmbe2 akan slalu ada utk kita ..tapi..bila da keja..kau stress la soang2..haha..betoi..tak tipu punya maa...


Walaopon tak bapa nak best..tapi masih ada asa seronoknya jugak bila bekerja..tambah2, bila dapat gaji..asa bebaloi sangat2 atas kesusahan selama bekerja tue..hahaha..


Okiela..esok ada jamuan hari raya kt opis..haku nak buat cornflakes madu sebagai juadah tambahan..haha..sebab hat nie ja reti buat..kiranya, xdala g opis dgn tgn kosong ma..kikiki..



"Selamat Hari Raya AidilFitri,

Maaf Zahir & Batin"


Thank you !

Monday, 30 July 2012

..detik detik..

Assalamualaikum..


1hb Ogos 2012..akan bermulanya kerjaya baru sebagai pekerja yang bertauliah,insyaAllah..hikhikhik..Perasaan,erm..neves sebenaqnya, yeala..first time kot nak kerja nie..

Dulu masa intern kat tempat yg familiar da..sbb mak ada kan.,.
huhuuu..sekarang..ha, amek...soang2..tak kenai sesapa pon..hehe,

Tapi takpe...get new experience kan..

  • moga Allah mempermudahkan segala urusanku..

  • moga kakak-kakak, encik-encik, kawan-kawan kat situ sudi menerima saya sebagai kawan baru..

  • moga tugasan yang diberikan mampu saya selesaikan dengan jayanya, insyaAllah..

Kawan-kawan sekalian, doakan saya yea..
^_^


Thank you !

Saturday, 21 July 2012

..permulaan..



Berminat??
silalah menempahnya yea..
hehe..

Tarikh tutup tempahan: 20 Ramadhan..

selain biskut-biskut yang tertera kat atas, ada lagi biskut laen..
bule terus ke link di bawah nie okie..harga pon ada tertera kat situ..murah2 je..
^_^



Thank you !

Friday, 6 July 2012

Sales !! Promotion !!

Assalamualaikum..


Okie..hari nie saya, Nadhirah nak wat promotion on big sales !! wah..everyone loves sales rite !! okie2..without wasting ur time to read the blalalala...lets check it out.. what the so special promotion today !! hooyeh hooyeh..hehehe



..For Pretty Women and Cute Girls..

vanilla soft musk
RM35

women of earth
RM35
                                                        
 far away dreams set
RM49.90

haiku set
RM42
                                                                        
 
  ice sheers 
 RM15.90 each  

 lovely in pink set
RM25

sweet honesty forever
RM25
      
far away set
 RM49.90 

far away set (without purse concentrate)
RM45
                                                                       
butterfly set 
 RM35

imari set
RM39
                                                                           
 facial cleanser
RM10 

    glimmer stick eyeliner 
RM5.90

super curl mascara
RM10

BUT !! hehe..
if buy one glimmer stick eyeliner + one super curl mascara
RM15


..For Smart men and handsome boys..

black suede cologne
RM6.90

titanium cologne
RM6.90 

up to you for him
RM15.90
                                                                

..Other..

shower gel + lotion
RM12


Special gift for the lucky !! ^__^

Any purchases more than RM50 (and above) will get the Avon bag for FREE..hehe..so, what u waiting for..leave the comment for an order...

p/s: more than RM50 is not included with the postage..sorry..

^__^




  • Semua harga yang tertera tidak termasuk postage..if nak di pos have to add RM6..
  • Harga yang tertera sangat berbaloi dan selepas di diskaun kan..set2 adalah terhad..hehe
  • First order and payment, first serve..
  • Any question let me know k..hehe..



Happy shopping here !
Thank you ! 

Monday, 2 July 2012

Happy + Alhamdulillah..syukur !!

Assalamualaikum...


Biarlah gambar menceritakan segalanya...Alhamdulillah ya Allah..





Setelah sesemester berhempas pulas meyiapkannya..
tadaaaa...itulah hasilnya..syukur..moga ada sinar kebahagiaan yang menanti..amin..




with PM Siti Hajar Mohd Ali..

My advisor..merangkap lecturer yang banyak memberi tunjuk ajar, nasihat, ilmu sepangjang tempoh menyiapkan thesis ini..idea, komen & teguran yang membina sangat berguna kepada pelajar mu ini Prof..hanya Allah yang dapat membalas segalanya...

Sorry, pic agak blur..huuu..



Thank you !


Sunday, 1 July 2012

..INTERVIEW..

Assalamualaikum..


Semalam, atas ajakan seorang sahabat aku pegi la "Karnival Kerjaya" anjuran Jobs Malaysia cawangan Sungai Petani..tempat karniaval tue kat AgroBiz Kg Tualang, Sik..ha, actually kampung sendiri kat Sik..Tetapi kan..hahaha..mana tue Kg Tualang?? dekat ngan umah tok ke?? sebelum sampai umah tok ke??ke selepas??ha, berbagai2 soklan bermain2 di fikiran..hikhikhik....(aduhai Nadhirah,..nama ja 23 tahun selalu balik kg..tp tempat tue pon kau tak tahu..hahaha..)

Takpa takpa..coolkan diri anda Nadhirah..hohoho..kak cik wani (my friend merangkap my cousin..) cakap da abang tue cakap lepas sikit dri jambatan ala2 Jambatan Penang...ting ! (sejak bila ada jambatan cam Penang tue kt Sik nie???hahaha...poning eden...xpo xpo..kita cari je sure jumpa sebab dia tepi jalan je kn..)

Patutnya kitorang nak gerak kul 7.30 pg..memandangkan aku nie memang cucu kesayangan arwah atok n nenek,dan selalu balik ke kg mestila tao bp lamanya ja kan nak sampai Sik tue..so, kul 8 bru gerak..still awal kot, sebab program tue start kul 9 pg..hikhikhik..

Okie okie..bawak slow je keta takot terlepas lak tempat tue..(slow slow pon terlepas jugak..hahaha..seb bek keta tak banyak, senang je nak u-turn..hikhikhik..alhamdulillah..)..Sampai2 ja kat AgroBiz tue.."kak cik wani, betol ke ada karnival nie??apsal tak rame orang pon??macam tak ada apa2 je pon"aku bertanya.."ada la dik irah..kan dp ada antaq email..takpe takpe, kita tunggu dulu yea..mayb awai agy tue"kata kak cik wani..Okie, kita tunggguuuu..

Pukul 9 tepat baru la nampak cam karnival tue wujud..hahaha..adoi, apa la kau nie Nadhirah..hikhikhik..

Ada lebey kurang 10 private company yang join karnival kerjaya nie..and position yang ditawarkan pon not bad la..ada yang sesuai and ada yang tak berapa sesuai..After registered with them, aku pon g la kat tempat screening tue..nak ambik borang2 yang berkenan di hati...hati aku terusik dan tertarik dengan job offer nie..


Amat memerlukan pekerja..fresh graduate pon xpa..janji willing to work by shift, travelling and have your own transport..

Gaji dia bule tahan la..

kebajikan pekerja tetap dijaga

Anyone who interested to join can contact those person okie..
try it first..good luck ! ^_^

Result dari interview itu akan diketahui dalam masa seminggu..nanti depa akan call..harap2 ada rezeki..amin...
InsyaAllah..


p/s: sebelum menghadiri walk-in interview, sediakan beberapa copy resume untuk diberikan kepada interviewer supaya mereka tahu kita nie betul2 bersedia dan berminat untuk bekerja..Berpakaian kemas dan tidak menjolok mata..semasa interview, sapa interviewer  tue dengan nada yang baek dan jawabla segala pertanyaan yang dengan tenang dan tidak gelabah..(sedikit tips dari haku utk mmber2 sekalian..hikhikhik)


Thank you !

Saturday, 23 June 2012

one by one is done !

Assalamualaikum..


Alhamdulillah, syukur..the first word came out from my heart and mouth...alhamdulillah..^__^


Mood: sangat happy walaopon tak seberapa sangat..


First: My internship done with success...Thanks to Allah..give me the opportunity to have an experience towards the reality life in working environment..


Boss pesan,"jadilah seorang wanita yang berilmu, berguna dan solehah..." thank u Puan boss..saya akan sentiasa ingat pesanan ini..hehe..


Thank u jugak pada Cik2 bahagian hasil..atas segala tunjuk ajar, suka duka, semasa saya kat sana..saya da anggap Cik2 sekalian mcm mak saya ja..(walaopon mak saya ada kat sebelah saya..kikiki)


Thank u jugak pakcik2, abang2 c2..u olls the best la ! hehe..




..muka budget comei..hahaha..



Second: My VIVA aka presentation also done smoothly although there was something2 happen without planning...but its okie..
syukur Alhamdulillah..


Now..time to do something weird..hahaha..


Lets have some fun after 5 years..berhempas pulas, mengerah keringat..hikhikhik..(ayat kau budget je kan nadet)




Thank you...!

Friday, 15 June 2012

--> Hello..Hai.. <--

Assalamualaikum..


Bla nak intro cita kan, mesti nak cakap ayat nie, "Da lamo den x update blog"..hikhikhik..padahal alasan yang samo, tok sompet + malas sama..huhu..bila baca ore laen update blog..semangat tu hade..tapi..hahaha..biasola den, malasnya mengatasi segala-galanya..maaf yea teman2...(loghat macam2, sebab kita kan 1 Malaysia...yea, hidup Malaysia..hihihi).. okie okie..sekarang mari kita sama sama berkongsi ceritera cinta..hahaha..(xdoklah, cita biaso biaso ajo..xdoknya cita cinta nya ha..huhuhu)..


Tanggal 15hb Jun 2012,(eh, hari nie lah..apela kau Nadhirah..macam da lama je kan, tanggal bebagai..haha..bio la..) UiTM Arau sekali lagi aku menjejakkan kaki ditemani kak cik yang hanya menuruti saja ajakan kakaknya ini..haha..cian kak cik..tapi takpo..nanti Ahad, kakak antaq balik matrik yea..huahuahua..okiela okiela..


Back to the story..Actually g Arau sebab nak jumpa lecturer kesayangan merangkap advisor utk subjek last semester nie..(hooray !!! last suda..hikhikhik..jgn jelos yea..).. Tiap kali bertemu mesti akan adanya kesilapan di mana mana..susa betoi nak abehkan semester nie pon..huhu..(tak suka lah thesis nie..huhuhu...eh2, korang korang jangan tiru saya..sukala, bersikap adilla pada suma subjek okie..baru barakah tue ada..hihi..pndaila bg nasihat..huhu). Walaopon final draft da siap, tapi hati nie tetap gundah gulana memikirkan pelbagai soalan yang bakal ditanya semasa VIVA nanti...(otukei..otukei...Nickhun oppa...huhu..eh Nadhirah..apsal kau panggil Nickhun oppa..bukan dia bule tlg apa pon ..hahaha..lantokla..nk pangge jugok..oppa oppa..)...then, da discuss mcm2 ngan lecturer, how to do the slide, what should be done on the viva..km bertiga pon balik..ber3 sebab ada agy 2 student under lecturer yg sama datang..hehe...masa tinggal agy seminggu untuk preparation for VIVA..so,gogo chaiyok..daebak Nadhirah!hehe..semangat*semangat..



Pegi jumpa tue sekejap ja..sejam lebey ja..tp ha...g merendek tue yg lama..hahaha...alang alang kak cik sanggup teman g UiTM..so, kakak dengan murah hatinya membelanja beliau McD..yahooo..baek tak kakak??? baek kn baek kn..kikiki..(dengan menggunakan duit lebihan mak bagi + duit komisen hasil jualan..huhu..abeh duit aku..xdan nk simpan pon...hahaha..pdn muka..


Pastue bila perut da kenyang, baru best cuci cuci mata..kononnya jela cuci mata..padahal berabeh jugakla..haha..tapi takpa..jalan punya jalan nampak....eh2, Guardianla...hihihi..kata kakak pada kak cik..(FYI, dulu2 ta suka beli kat Guardian..lebey prefer Watson..tp, sejak sejak Watson menikam ku their loyalty customer..so, hatiku kuciwa..dan beralih arah kepada Guardian lak lah..haha..) Statement nie ditaip kecik sebab takot di salah ertikan..hikhikhik..masok Guradian..niat dihati cuma nk beli barang nie ja:



pencuci muka: RM8.88


lotion: RM5.90

Tapi..........Guardian ada SALE lah !! hahaha..tergoda dengan barang barang yang.......buy 2 get less price !! hahaha..oh my..
pastue dengan tak tersengaja..tak tersengaja okie..hahaha.. p amek:



my favourite compact powder..hehe
 RM15.90


sanitiser: RM4.50 


hat nie xble blah..da nak bg duet kat cashier tue..tetiba..

kakak: eh, akak..nie berapa? hehe
cashier: rm1.50..
kakak: oo..okie..
(sambil mengeluarkan duit nak bayar..tetiba.........)
kakak: eh, berapa td erk lotion nie?
cashier: rm1.50 je dik..(dengan senyuman)
kakak: yeaka..okie2..saya amek 2 la..hihihi..

hahahaha..bongeks kan...tapi ini 50ml jela..jadila kn..utk boh dlm handbag...hikhikhik..


spa scrub: RM5.90


face tissue: RM5.40

total suma sekali RM49.50...hahaha..abeh duit kami pon balik..hahaha..


Tadi otw pegi kakak drvie, so...balik your turn to take over on driving..kak cik bawak..dia terer da sekarang..hehehe..dalam keta sempat jugakla snap beberapa pic kan..hehe..


hehe..nampak tak hello kitty kat belakang??
ha, 1st time dpt dri mmbe nie..hehe..dia soh letak dlm keta..hehe..cumel kn?

fokus itu penting..tapi senyum pon perlu jgk utk gambaq..haha
ini la kak cik...


sempat lagi mengajak kak cik utk ber 'posing' sebentar..haha
comel je dia senyum...


Hehe...itu jela catatan untuk hari nie..hooray !! cuti sampai Ahad..esok2 bila ada kelapangan dan ada benda nak di story kan, terupdatela blog nie yea..hehe..

p/s: sorry, ceritera kali nie terpanjang plak..mest busan kan mmbca entry kali nie..maaf yea teman2..excited dok menaip..upanya da berjela jela haku membebel..hihihi..

hingga ketemu lagi..adios..saranghaeyo..

Thank you ! 

Wednesday, 28 March 2012

..kesempatan dan ruang..

Assalamualaikum..

Genap suda umur 23 tahun..
Alhamdulillah..Allah masih beri peluang untuk berada di bumi indah ciptaanNya..

Mak, Abah, Angah, Kak Cik, Kak Teh, Siti dan Adik, Tok jugak..
kawan kawan, sahabat sahabat,...
terima kasih kalian...
hanya Allah mampu membalas jasa kalian..

Sabar sabar..hanya mengharapkan kesabaran yang tinggi untuk umur yang semakin meningkat ini ya Allah..
moga segala urusan dipermudahkan olehNya..

Salam kesabaran...^^


p/s: muka penuh kesabaran..ada apa pada umur?? 
muka maintain muda okay..hahaha

Saturday, 25 February 2012

..The Reality..

Assalamualaikum..

Life is so complicated when we make it complicated as well..
I have to accept it whether in a good or bad feedback..

On my 1st day internship at MPSP, i was thought that everything goona b okie..
either with the staff or student practical there..
BUT...nothing is beautiful in this world..

Alhamdulillah, Allah fully my doa..
I have been placed at the same department with my mom..
about 3 weeks there, i can complete my work at the given time..
alhamdulillah..

hidup tak selalunya indah, langit tak selalunya cerah, panas tak sampai ke petang, (bermadah tetiba)
jeng jeng jeng..the fact is !..
not all people like to be friend with us..rite?
there will exist some bad sound..talk2 'belakang' mention about us..
they will keep gossiping about us..
they will talk badly about us..like only them are perfect..
ble blah la manusia macam tue...huh..

for my first impression, i always think positively about them..
but what have i get back is only the negative responds...
give me the chance to be friend with u all la...
then you all we noe how i am in the true words..
not to judge me b4 you all noe n b freind with me..
so sad to hear about that..

only i have my mom there, so you all can manipulate everything negatively about me la..
i think, i have my rights not to respect you guys..
i will take back all the positive thinking about u all..
and i will always careful with u all..

start from now, i've to be choosy !
choosy in friendship !
if not, they will stab u at the back..

be careful my dear friends out there !..
huhu..

psstttt....: tulisan budget merah sebab nk gtao tgh marah + bengang kt dp..hahaha..


Monday, 30 January 2012

!! KECELARUAN !!

Assalamualaikum..

Herm....terlalu lama memikirkannya..Ya Allah..begitu sukar sekali untuk mencari idea yang bernas bagi menghasilkan dan menciptakan 'tajuk' untuk kertas kerja sem nie..

huhuhu..tue baru tajuk yang hendak dipikirkan..belum lagi segala isi2 penting yang hendak dimuatkan dalam kertas kerja tue..huhuhu..
macam mana nie????

pendapat daripada yang berpengalaman sangat2 diperlukan..
keadaan yang amat kritikal sekali ha..(kritikal ka??huhuhu)

abah da bagi pendapat..idea abah sangat2 bernas..cuma isi2 yang hendak dihuraikan kurang..dan tak tao nak cari kat mana sources dia..

bersyukur dulu...segala assigment dalam group..(baru nak ingat syukur..lumrah manusia...saya la tuh..alpa dan leka..huhu..)

sekarang nie suma kena pikirkan sendiri..
flow apa pon x nampak ngan jelasnya agy nie..

Ya Allah...perlapangkan la dada dan pikiran ku ini..
huhuhu..

finance?? MPSP??
what can be related between both of them??

erm, never mind..think positive..
insyaAllah..

mari kita berfikir dan mencari...
hehe..
^_^

p/s: cukup sekadar luahan kali ini..
terima kasih pada yang sudi membaca..hahaha...
 
Copyright ..Ceritera Gadis.. 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .