Friday, 11 November 2011

DIGI EASY prepaid..^_^

vvvrrroooommm...vvrrrooommm..(bunyi vacuum..hahaha)

Assalamualaikum...hi readers ! (ada ka nad??kahkahkah)

mao nya tak berbunyi vacuum..da lama tak meng 'update' kan blog tersayang nie..bukan sebab tak ada masa..tapi sebab tak ada kekuatan nak menaip...idea banyak ja yang nak dicelotehkan kat ruangan nie..hehe..
xpala..tak ada effect nya pon kan kalu tak meng 'update' pon kan..(ayat pasrah..ngee..)

dekat FB semua orang ajin menulis perihal tarikh hari ini..iaitu 11.11.2011..
tak taola apa ya special nya tarikh ari nie..mungkin pendapat masingmasing berbeza kan..so up to them to express their feeling about the date..
for me, today's date just a number..nothing special..hehe..for me la..that's only my opinion..hehe..
don't get angry with me ya..

okie..apa yang di express kan kat sini adalah tentang 'DIGI'..(tajuk da tulis g2 kan..tp mukaddimah jauh melencong..3rd paragraph bru nk start..pe la kau nie nad..kikiki)
weee..actually, i just bought a new prepaid sim for me n for my teett..
gna digi lak skng..hahaha..gna yg EASY nya..murah + jimat + best + cukup utk orang2 yang macam i nie..haha..nak tao sebab apa...

SEBAB nya adalah:

i) i can make a free call n msg starting from 12 late night till 6 pm..for free guys..(jimat kedit eden that time..)
for tonight, the time for me & him to do revision and assignment..(konon2 nya la kan..haha..)

itu jela sebabnya kot..laen2 function just the same like other prepaid..
and now..i have 3 types of prepaid..MAXIS..my first prepaid (abah bagi..thanks abah sayang)..CELCOM..my second..(he give it to me..thanks dear)..and the last one..hope so..DIGI..still new to me..(bought by myself..being influenced by kak cik..dush dush..jeles tengok dia gayut2 sokmo free..haha..finally..beli sendiri kan..good good..!!)..
agak membazir bunyiknya kat situ kan..tapi kita kena pandai2 manage la..bla masa kita kena guna maxis, celcom and that new DIGI..ngee..

okiela readers ! that's all..DIGI DIGI DIGI !!  

pehal kau nad..ngee..^_^

p/s: inilah DIGI tue..^_^..x bulela nk upload pic dia....huhu  later later i upload okie..sorry..!


 
Copyright ..Ceritera Gadis.. 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .